SKV maakt einde aan zegereeks VVOP

[VOORTHUIZEN] VVOP heeft in eigen huis verrassend met 0-2 verloren van middenmoter SKV. Door de onverwachte nederlaag komt er een einde aan de imponerende zegereeks van VVOP dat negen wedstrijden op rij wist te winnen. Het als tweede geklasseerde VVOP staat nu met nog zes wedstrijden op het programma op vijf punten achterstand van koploper Otterlo.

Op Sportpark De Roeleneng kreeg VVOP al snel een grote kans op een voorsprong toen Aart van Veldhuizen knap doorbrak maar zijn voorzet vlak achter de vrijstaande Niek Bos terecht kwam. Na een kwartier kwam SKV onverwacht op voorsprong toen een te riskante opbouw van VVOP genadeloos werd afgestraft: 0-1. Vlak voor rust verdubbelde de bezoekers uit Wageningen de voorsprong zelfs via een doelpunt uit een dood spelmoment. Met Dennis Hooijer en Nick Hoogebeen als verse krachten in de ploeg probeerde VVOP in de tweede helft de achterstand om te buigen. SKV raakte direct na rust de lat met een kopbal, maar verder was het eenrichtingsverkeer. Stef Overeem miste al snel een enorme kans op de aansluitingstreffer waarna in het restant SKV knap overeind bleef: 0-2.

Trainer Ramon Hoogebeen was uiteraard teleurgesteld: “Allereerst vond ik SKV een behoorlijke ploeg met een paar aardige spelers. Wij hadden zeker na rust veel balbezit en genoeg mogelijkheden, maar helaas bleef de belangrijke aansluitingstreffer uit. Ondanks de nederlaag is er geen enkele reden voor paniek, de doelstelling is en blijft meespelen in de nacompetitie voor promotie naar de tweede klasse.”

Het bericht SKV maakt einde aan zegereeks VVOP verscheen eerst op Nieuws.nl.

Bron: Nieuws.nl