Creamiddag gezellig voor iedereen

[WIJK BIJ DUURSTEDE] De deelnemers van de creamiddag van Binding verkopen op dinsdagmiddag 10 mei handwerkartikelen.

,,Er is in de afgelopen twee jaar ijverig (vooral thuis) gehandwerkt door de deelnemers die nu weer elke dinsdagmiddag bij elkaar knus en gezellig creatief bezig zijn”, vertelt Lisbeth Dessé, Consulent Welzijn Vrijwilligers en Senioren.

,,Er is koffie en thee met lekkers en er zijn prachtige gebreide, gehaakte en geborduurde artikelen en ook unieke wenskaarten. Artikelen met mooie kleuren, eigenhandig gemaakt met passie door de deelnemers.”

EENZAAM ,,Op deze middagen kunt u gewoon lekker ouderwets bezig zijn met diverse activiteiten. Het meest belangrijke is gezellig een middagje eruit en wat leuks doen. Dit kan een spelletje zijn, maar vooral handwerken, leuke kaarten maken of cadeautjes dat kan allemaal. De materialen worden gratis ter beschikking gesteld. Dit kan omdat de gemaakte artikelen 2 keer per jaar via deze speciale verkoopmarkt worden verkocht. Belangrijk is ouderen die eenzaam zijn, uit dit isolement te halen om nieuwe contacten op te bouwen.

Wie niet in staat is om zelf voor vervoer te zorgen kan worden opgehaald. Men kan dat zelf op de werkdagen aanvragen tussen 10.00 en 12.00 uur bij Annie Vos, telefoonnummer 0343-574599. Lisbeth: ,,Heeft u interesse om ook deel te nemen of gewoon even binnen te lopen en te kijken? U bent van harte welkom op de locatie: E&E Gasthuis , Gansfortstraat 4, zalen 3 en 4 Activiteitencentrum Binding van 13.30 tot 16.00 uur. We zien u graag op 10 mei!”

Het bericht Creamiddag gezellig voor iedereen verscheen eerst op Nieuws.nl.

Bron: Nieuws.nl