Bijeenkomst voor huurders Omnia Wonen

[ELBURG/NUNSPEET] Donderdag 12 mei is er een bijeenkomst van Stichting Huurdersorganisatie Omnia Wonen (SHOW) voor huurders van Omnia Wonen in zalencentrum Veluvine in Nunspeet. De SHOW praat huurders dan bij. Ook is er een gastspreker die tips geeft over hoe men het beste om kan gaan met verward gedrag van buren. Tevens is er een quiz met prijzen. ,

,Een klein feestje”, noemt voorzitter van de SHOW, Henk Graafland, de bijeenkomst. ,,Het is mooi dat wij met elkaar weer het geluid van huurders laten horen.” Vanaf 19.00 uur is iedereen welkom. Het bestuur vertelt vanaf 19.30 uur over hun werk. Zo kunnen huurders zien hoe de SHOW opkomt voor hun belangen. 

Na de pauze spreekt Sarian Verbraak over verward gedrag. Steeds meer huurders krijgen namelijk te maken met buren die zich soms anders gedragen. Verbraak spreekt uit haar eigen ervaring als moeder van een schizofrene zoon. 

De hele avond worden er tussendoor quizvragen gesteld. Die gaan over de SHOW en de onderwerpen die worden besproken. Hiermee zijn drie prijzen te winnen. 

De toegang is gratis. Wel wordt iedereen gevraagd om zich aan te melden via de website van de SHOW (https://showhb.nl/). Daarop staat ook meer informatie over het programma, het adres en het thema van de avond. 

Het bericht Bijeenkomst voor huurders Omnia Wonen verscheen eerst op Nieuws.nl.

Bron: Nieuws.nl