Van Gent Finaleweken: Forse dreun FC Jeugd met weggeven punten

[EDE],, Ongelooflijk dat FC Jeugd na een 0-2 voorsprong bij DWS in de slotfase nog de bietenbrug op gaat. Dit gelijke spel voelt niet als een punt winst maar als een verlies van driepunten”, opende FC Jeugd trainer Mohammed Mouhouti.

Eip Janssen

De altijd positief zijn ploeg verdedigende trainer kon het bijna niet bevatten. ,,Het leek het scenario van Real Madrid – Manchester City afgelopen woensdag wel. Je speelt echt veel beter dan DWS. FC Jeugd komt al in de eerste helft op een 0-2 voorsprong door doelpunten van Anass Lahnine en Tilunay Durmus”, gaat Mouhouti verder.

Hij zag zijn spelersdiverse malen in een 1 op 1 situatie met de DWS-doelman verschijnen. ,,Maar er wordt niet gescoord en de wedstrijd niet op slot gegooid. Zij komen op 1-2 maar nog blijft FC Jeugd de betere ploeg. Dan in de ultieme slotfase krijgen we weer de 2-2 om de oren. Dat is dit seizoen niet voor het eerst. Dure verliespunten in de strijd om minimaal P/D te bereiken. Dat Nieuw Utrecht verliest is mooi maar daar moet je als ploeg zelf optimaal van profiteren. En dat hebben we niet gedaan”, besluit een erg teleurgestelde Mohammed Mouhouti.

FC Jeugd blijft hekkensluiter met 20 – 11. Nieuw Utrecht staat op een P/D plaats met 19 – 13. Zondag krijgt FC Jeugd het op de tweede plaats staande De Meer op bezoek.  

Het bericht Van Gent Finaleweken: Forse dreun FC Jeugd met weggeven punten verscheen eerst op Nieuws.nl.

Bron: Nieuws.nl