Klavertje4 doneert aan Veluwse Wens Ambulance

[ERMELO] Na het Alzheimer Café, de Voedselbank, het Willem Holtrop Hospice en InteraktContour heeft klaverjasclub Klavertje4 onlangs op haar maandelijkse kaartavond wederom een leuk geldbedrag kunnen doneren.

Duizend euro is gedoneerd aan de Stichting Veluwse Wens Ambulance. Deze stichting zet zich met behulp van vrijwilligers in om voor mensen die niet lang meer te leven hebben een laatste wens te vervullen. De organisatie moet het hebben van giften, donateurs en sponsoren. 

GOED DOEL Klavertje4 houdt tijdens de kaartavonden een verloting en alle opbrengst daarvan wordt besteed aan een jaarlijks uitgekozen plaatselijk goed doel. Arie Paauwe runt de klaverjasclub op Horst al een jaar of zeven. ,,We kaarten in de kantine van FC Horst. Elk jaar doneren wij als kaartclub uit de opbrengst van die kaartavonden, eens per maand, een leuk bedrag aan een plaatselijk of regionaal goed doel. Zo tonen de leden aan een grote maatschappelijke betrokkenheid te bezitten. Er worden heel veel lootjes gekocht waarbij uiteraard leuke prijsjes te winnen zijn die vrijwel geheel beschikbaar worden gesteld door vele ondernemers uit Ermelo en omstreken.” 

BEGUNSTIGERS De klaverjasclub ontvangt een maandelijkse bijdrage van slagerij Van Elten, bakkerij Van Looijengoed, adviesbureau Evert Renden, kinderkleding That’s It, cafetaria-eetsalon Pinokkio, eetcafé De Vos, palingrokerij De Groot, marktkoopman Van Willigen, poeliersbedrijf Verhoef, Burg Bieren, Drankenkabinet, Malestein eieren, kapsalon Monique, Alexanderhoeve, bar cafetaria ’t Zomernest, Vliek Tweewielers, Ducky Dons, restaurant De Admiraal, Intersport Ermelo, Totaal Hekwerk ’t Harde, Boni supermarkt Ermelo, Pul poelier, Wajer juwelier, Designed4U, Tomassen poelier, slagerij Uit de Bosch, Well Plast, de Bourgondiër, Goudreinet Ermelo, Frietzaak Ermelo, Sportcafé Calluna, tankstation Maas Hop en slagerij Van der Vlis. Paauwe benadrukt: ,,Hiervoor zijn we hen zeer dankbaar, want zonder prijzen geen verloting uiteraard.”

GASTVRIJHEID Gastvereniging FC Horst wordt door de club niet vergeten. Paauwe: ,,Voor hun gastvrijheid en het mogen lenen van de gezellige bartender Herman en het ontvangen van een lekker hapje voor de kaarters krijgt de vereniging FC Horst een bijdrage waarvoor zij bijvoorbeeld in het afgelopen najaar een kunstmeststrooier hebben kunnen aanschaffen om de voetbalvelden nog mooier te maken dan ze al zijn.”

De kaartavonden van Klavertje4 zijn op de eerste plaats gezellig en er wordt zeer zeker niet gekaart met ‘het mes op tafel’. Wel zijn er regels zoals dat bij elke club hoort. Wie weet hoe het spelletje gespeeld wordt en wel eens een kaartje wil komen leggen, is van harte welkom. Neem dan contact op met Arie Paauwe op tel. 06-20804430.

Het bericht Klavertje4 doneert aan Veluwse Wens Ambulance verscheen eerst op Nieuws.nl.

Bron: Nieuws.nl