Wijkse collegetour bij EWEC met burgemeester Iris Meerts

[WIJK BIJ DUURSTEDE] Woensdagavond 22 juni zal burgemeester Iris Meerts het hemd van het lijf worden gevraagd in een Wijkse variant van collegetour. Niet met een zaal vol studenten zoals op tv, maar met een zaal vol geïnteresseerde inwoners uit de gemeente. Wie geïnteresseerd is en/of altijd al iets aan de burgemeester had willen vragen, is 22 juni van harte welkom vanaf 20.00 uur in de kantine van de judohal op Mariënhoeve (Lekdijk Oost 13A).

De Wijkse collegetour zal voorafgegaan worden door de Algemene Ledenvergadering van de EigenWijkse Energie Coöperatie en de EigenWijkse Zon Coöperatie. De ALV start om 19.00 uur en vanaf 18.45 uur is de zaal open. Rond 20.00 uur is de ALV ten einde en wordt de avond voortgezet met een Wijkse collegetour met burgemeester Iris Meerts. Iedereen is dan welkom en naast een interview met de burgemeester is er dan, zoals gezegd en volgens collegetourformat, volop gelegenheid voor vragen uit het publiek.

Een klein voorbehoud moet worden gemaakt: de gemeenteraadsvergadering van de 21ste juni moet niet uitlopen. Als dat het geval is, zal de burgemeester ook het vervolg van de gemeenteraadsvergadering op woensdag de 22ste juni moeten voorzitten. In dat geval wordt de collegetour uitgesteld.

Het bericht Wijkse collegetour bij EWEC met burgemeester Iris Meerts verscheen eerst op Nieuws.nl.

Bron: Nieuws.nl