Bert (Boop) Diner voor KiKa groot succes

[ZEIST] Het Bert (Boop) Diner voor KiKa in Petit Grand Café Sherlock was een groot succes. De opbrengst is maar liefst ruim 2500 Euro! Met grote dank aan de sponsors en alle vrijwilligers. 

,,In 2019 moest mijn grote vriend Bert ten Haaft wegens ernstige gezondheidsklachten zijn legendarische café Betty Boop sluiten,” vertelt Germen Wierda. ,,Uit de inboedel bleef een aantal biljartkeus over. Samen bedachten wij toen het idee om die te veilen voor het goede doel. De opbrengst zou dan geschonken worden aan KiKa.’’

,,Ik houd erg van koken. We hebben toen dan ook besloten er iets meer van te maken dan alleen een veiling. En zo ontstond het Bert (Boop) Diner voor KiKa. Vanwege corona konden we dit uiteindelijk pas in 2022 organiseren.’’

SOUSCHEF RIK PUTMAN Dankzij een grote groep vrijwilligers, waaronder souschef Rik Putman, was het een enorm succes. Met 38 verkochte couverts en de opbrengsten van de biljartkeus is het respectabele bedrag van 2525 Euro binnengehaald voor KiKa (inclusief verlate donaties) Een geweldige prestatie. 

DE SPONSORS Grote dank is verschuldigd aan de sponsors die alle ingrediënten gratis beschikbaar hebben gesteld; Jumbo (Johan van Oldenbarneveltlaan), Vishandel Vossole, Slager John Smit, Poelier Ben de Graaf, Drukkerij de Lithograaf, Bakkerij Brandsma en Café Bommel. 

Tot slot dank aan Petit Grand Café Sherlock (Steynlaan 61) voor het beschikbaar stellen van de keuken en het café. 

Het bericht Bert (Boop) Diner voor KiKa groot succes verscheen eerst op Nieuws.nl.

Bron: Nieuws.nl