DeltaSports viert uitgesteld 25-jarig jubileum

[HOUTEN] FC Delta Sports is opgericht op 29 februari 1996. In september 1996 werd de eerste echte competitiewedstrijd gespeeld. In het jaar 2021 bestond de vereniging dus 25 jaar. Door COVID-19 was het helaas niet mogelijk en verantwoord om dit jubileum te vieren. Maar wat in het vat zit verzuurt niet zei de organisatie en dit jaar staat daarom bol van festiviteiten.

door Richard Thoolen

AFSLUITING JUBILEUMJAAR Het jubileumjaar wordt in het weekend van 1 t/m 3 juli afgesloten met diverse activiteiten en een groot eindfeest. Hierbij zijn leden en oud-leden van harte uitgenodigd aanwezig te zijn.

VRIJDAG 1 JULI Om 19.00 uur wordt de aftrap verricht van een wedstrijd van het 1e herenteam tegen FC De Rebellen. Dit belooft een leuke en spannende wedstrijd te worden. FC De Rebellen bestaat uit een team van oud betaald voetballers en BN’ers. De selectie bestaat o.a. uit: Luc Nilis (PSV),
Pascal Bosschaart (FC Utrecht), Ricky v/d Bergh (Sparta & ADO), Regillio Vrede (Roda JC en RKC) en Dennis Gentenaar (NEC & Ajax). Coach is  Robert Maaskant, bekend als trainer van NAC. Omdat FC De Rebellen in steeds wisselende samenstelling aantreden is op dit moment nog niet bekend wie er precies zullen spelen, maar dat er voetbal op topniveau gespeeld zal worden is zeker.  

Deze wedstrijd is voor iedereen toegankelijk en kaartjes zijn op de avond zelf te koop bij de entree van het complex van Delta Sports aan de Kruisboog.. Na de wedstrijd is er nog een gezellig samenzijn in onze kantine waar ook De Rebellen acte de présence zullen geven. Meer informatie over deze wedstrijd en de kaartverkoop kunt u vinden op de website www.deltasports.nl of de Facebook pagina FcDeltaSports95.

ZATERDAG 2 JULI Vanaf 19.00 uur vindt een eindfeest plaats in een grote tent op het hoofdveld. In de tent komt een groot podium met professioneel licht en geluid en diverse artiesten: DJ Galaga, Marco Kraats, Michael Oomen, Wesley Klein en Rutger van Barneveld. Deze toppers staan garant dat “Het dak van de tent gaat”. Toegangskaarten zijn uitsluitend voor leden en oud-leden verkrijgbaar aan de bar. Men mag 1 introducé meenemen. Voor wie ver weg woont bestaat ook de mogelijkheid om een kaartje te kopen door een e-mail sturen naar jubileum@deltasports.nl met vermelding van NAW-gegevens en geboortedatum.

ZONDAG 3 JULI Vanaf 14.00 uur is er een reunie voor leden en oud-leden van Delta Sports ‘95 in de kantine. Onder het genot van een hapje en drankje kan men oude herinneringen ophalen van 25 jaar Delta Sports ’95. Aanmelden is niet verplicht maar wel gewenst zodat de organisatie een inschatting kan maken van het aantal mensen dat zij kan verwachten en zich daar op voor kan bereieden. Aanmelden kan via e-mail: jubileum@deltasports.nl onder vermelding “reünie” en aantal personen.

JUBILEUMBOEK Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum is er een schitterend jubileumboek uitgebracht. In dit boek staan de leukste en mooiste verhalen, interviews en foto’s. Ook zijn er bewegende beelden die via een QR code in het boek bekeken kunnen worden. Dit boek is te koop voor € 25 euro in de kantine en bij de twee Read Shop winkels in Houten. Tijdens de reünie is het boek in te kijken en te koop in de kantine. Bestellen van het boek kan ook door een e-mail te sturen aan jubileumboek@deltasports.nl onder vermelding vanNAW-gegevens.

OUD-LEDEN De organisatie schat in dat er wel 4000 oud-leden zijn. Omdat van veel oud-leden geen gegevens meer bekend zijn is het niet mogelijk om deze direct te benaderen. De organisatie zou het erg leuk vinden om veel oud-leden in dit feest weekend terug te zien op het complex aan De Kruisboog 2 te Houten. Wie nog contact heeft met oud-leden wordt verzocht hen in kennis te stellen van het jubileum feest. De organisatie heeft kosten nog moeite gespaard om er een prachtig feest van te maken en rekent op een grote opkomst.

KAMPIOEN Als kers op de taart wist het Dames 1 team van Delta Sports ‘95 in dit jubileum jaar kampioen te worden. Een fantastische prestatie! De dames toonden grote overmacht en bleven ongeslagen: in alle wedstrijden werd de tegenstander overklast. Volgend seizoen komt het dames 1 team uit in de 2e klasse en zal daar wederom om het kampioenschap gaan strijden. 

Het bericht DeltaSports viert uitgesteld 25-jarig jubileum verscheen eerst op Nieuws.nl.

Bron: Nieuws.nl